Πληροφοριές

Λίγα λόγια για εμένα

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972.

 

Σπούδασα διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ηχοληψία.

 

Παρακολούθησα μαθήματα ασιατικής ζωγραφικής στην Ν. Κορέα.

 

Ονομάζω τα έργα μου Μελανογραφήματα καθώς χρησιμοποιώ αποκλειστικά σινική μελάνη με πένα και ακρυλικά μελάνια.

 

Έχω στο ενεργητικό μου τρείς ατομικές εκθέσεις, έχω λάβει μέρος σε πάνω από 20 ομαδικές καθώς και σε εναλλακτικά projects.

 

Έργα μου βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Μέσα από τα έργα μου εκφράζω το μη ορατό αλλά παρόλα αυτά υπαρκτό. Την ουσιαστική δηλαδή σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας και το σύμπαν, που έρχονται σε καθημερινή σύγκρουση με τις πεποιθήσεις μας και τον προγραμματισμό με τον οποίο έχουμε μάθει να ζούμε.

Τα συναισθήματα που δημιουργούνται από τους εξωτερικούς παράγοντες αλλά και την επίγνωση του ποιά είμαι.

Πιστεύω πως ο πραγματικός καλλιτέχνης συνδέεται με το σύμπαν όταν δημιουργεί και πως μέσα από την θέση του παρατηρητή τα πάντα αποκτούν διαφορετική μορφή. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά σινική μελάνη με πένα σε καμβά γιατί ο βαθμός δυσκολίας είναι πρόκληση για μένα και παράλληλα η αίσθηση είναι μαγική.

Ονομάζω τα έργα μου Mελανογραφήματα και με εκφράζει απόλυτα καθώς πέρα από το προφανές, συμπεριλαμβάνει και την οπτική μου για την ύπαρξη μας και το σκοπό της ζωής. Και ο σκοπός της ζωής είναι να ζούμε σε αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Αφθονία στη χαρά, την υγεία, την ευημερία και τη δημιουργικότητα, καθώς είμαστε οι μόνοι πραγματικοί δημιουργοί της πραγματικότητας μας.

Επικοινωνία

 

Email: stellazafiri72@gmail.com